Takaisinhuoltokutsu Tunturi Tundra Fatbike -polkupyörä

tunturi_fatbike_tundra_mattamusta_2018

Tunturi-Hellberg Oy kutsuu kaikki välillä 1.1.2018-31.5.2018 ostetut vuoden 2018 malliset Tunturi Tundra -polkupyörät huoltotarkistukseen.

Olemme havainneet mahdollisen virheen Tunturi Tundra -polkupyörän etuhaarukassa, joka voi äärimmäisissä olosuhteissa aiheuttaa vaaratilanteen kuljettajalle. Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä suosittelemme, että Tunturi Tundra -polkupyörällä ei ajeta ennen huoltotarkastusta.

Pyydämme kaikkia Tunturi Tundra -polkupyörän ostaneita asiakkaita olemaan yhteydessä suoraan Tunturi-Hellberg Oy:n huoltotiimiin sähköpostitse: bike.service@tunturi.com tai pyörän myyneeseen jälleenmyyjään.

Yhteydenottoon pyydämme lisäämään Tunturi Tundra -polkupyörän ostopaikan ja sarjanumeron, joka löytyy pyörän keskiön alapuolelta olevasta viivakooditarrasta. Huoltotiimimme tai pyörän myynyt jälleenmyyjämme antavat toimintaohjeet sekä opastavat lähimmälle mahdolliselle valtuutetulle polkupyöräkorjaamolle pyörän tarkastamista varten.

Olemme vilpittömästi pahoillamme tästä tapauksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. Arvostamme sinua asiakkaana ja sinun turvallisuutesi on meille tärkeintä. Kun pyöräsi on tarkistettu ja siihen on tehty vaadittavat toimenpiteet, toivomme, että jatkat pyöräilyä turvallisin mielin.

About Author