Sähköpyörien suosio rajussa kasvussa – Helkaman tuore e-Bike Expertti -konsepti vastaa suureen kysyntään

Helkama_SE10-1

Suomen johtava sähköpyöräasiantuntija Helkama nostaa sähköpyöräkaupan uudelle tasolle. E-Bike Expertti on konsepti, joka tarjoaa sähköpyörän ostajalle entistäkin asiantuntevampaa palvelua sekä koeajomahdollisuuden ja sähköpyörien huollon.

Vuosittain yhä useampi suomalainen valitsee menopelikseen sähköpyörän. Vastatakseen kasvavaan kysyntään Helkama avaa maaliskuussa 43 uutta e-Bike Expertti -myymälää ympäri Suomen. Sähköpyöriin erikoistuneessa myymäläkonseptissa asiakasta palvelevat sähköpyöriin erikoistuneen koulutuksen saaneet myyjät.

– Haluamme varmistaa johtavan asemamme sähköpyörämarkkinoilla, ja lähdimme siksi kehittämään uutta konseptia. Sähköpyörien myynnissä tarvitaan erikoisosaamista ja kattavaa tuotetietoutta, jonka vuoksi halusimme yhdessä moottoritoimittaja Shimanon kanssa tarjota koulutusta e-Bike-liikkeiden henkilökunnalle, kertoo myymäläkonseptin isä, myyntipäällikkö Harri Halme Helkamalta.

E-Bike Expertti -liikkeet avautuvat maaliskuussa 13:ssa Baiks-ketjun, eli entisen Suomen Polkupyörätukun, myymälässä. Liikkeet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa.  Lisäksi e-Bike Experttejä löytyy 30:n myymälän verran ympäri Suomen, muun muassa Oulusta, Porista, Lahdesta sekä Kotkasta. Myymälöistä löytyvät osaaminen ja laitteet Shimanon tuoreimpien ohjelmien päivittämiseen sekä diagnostiikan lukemiseen.

– Ostopäätöstä tehdessä sähköpyörän ajotuntumalla on erittäin suuri merkitys, jonka vuoksi tarjoamme kuluttajille mahdollisuuden koeajaa sähköpyöriämme mahdollisimman monessa liikkeessämme. Kaikki       e-Bike Expertti -myymälät sisältävät Helkaman koko sähköpyörävalikoiman, ja uuden konseptin avulla pystymmekin palvelemaan pyöräilijöitä entistä tasa-arvoisemmin ympäri Suomen.

E-Bike Expertti-konsepti lanseerataan 17.3. ulkoiluun ja liikuntaan keskittyvillä Go Expo -messuilla.

About Author