Kuka suunnittelee makeimman taksi-Jopon?

design-award_612x320

Hyvännäköinen sähköpyörä, jolla voi kuljettaa mummon torille tai kauppatavarat kotiin. Sellainen on tavoitteena Helkama Veloxin ja RD Velho Oy:n muotoilukilpailussa, joka päättyy syyskuun lopussa. Suunnitteletko sinä vetävimmän taksi-Helkaman tai rahti-jopon?

RD Velho Design Award 2017 -kilpailu on tarkoitettu muotoilijoille, alan opiskelijoille tai muuten asiaan perehtyneille. Tutkintoa tai titteliä ei tarkisteta, joten myös itseoppineet muotoilijat ja pellepelottomat voivat osallistua. Kilpailuun voi osallistua yksin tai työryhmänä.

Kilpailussa suunnitellaan uudenlainen, erottuva ja haluttava, kuljettamiseen sopiva sähköpolkupyörä.

– Kilpailutöissä on kiinnitettävä huomiota asiakaslähtöisyyteen, pyörän käytettävyyteen ja ajettavuuteen. Pyörän rakenteen on oltava tarkoituksenmukainen ja pyörän valmistettavuus on osattava ottaa suunnittelussa huomioon. Kiinnitämme arvioinnissa huomiota myös visuaaliseen ilmeeseen sekä työn esittämistapaan, tarkentaa Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo kilpailutehtävää.

Voittajat julkaistaan syyskuun lopussa 2017 Alihankintamessuilla.

Kilpailussa palkitaan yksi pääpalkinnon voittaja. Jaettavien palkintojen yhteismäärä on enintään kolme. Palkintolautakunta voi nimetä kunniamainintoja sekä jakaa yksimielisellä päätöksellä jaettavana olevan palkintosumman, 5 000 €, myös toisin.

Palkintolautakunnan jäsenet ovat Mika Kiljala (RD Velho Oy), Jari Elamo (Helkama Velox Oy), Marko  Mehtonen (Helkama Velox Oy), Reijo Markku (Design Reform Oy), Ville Nenonen (RD Velho Oy) sekä pyöräilyn puolestapuhujana toiminnanjohtaja Matti Hirvonen (Pyöräilykuntien verkosto ry). Hannu Havusto (RD Velho Oy) toimii kilpailuasiamiehenä ilman äänioikeutta.

Kilpailutehtävän ohjeet, aikataulu ja säännöt löytyvät täältä

About Author