Helkama aloitti laadukkaiden BH Emotion -sähköpyörien maahantuonnin

xenion-lynx-5-275-plus-500whcmyk

Uudet pyörät ensiesittelyssä GoExpossa

Perheyritys Helkama Velox on aloittanut yhteistyön espanjalaisen perheyrityksen BH Bikesin kanssa. Helkama tuo BH Emotionin Bosch- ja Yamaha-moottoreilla varustettuja MTB- ja hybridi-sähköpyöriä yksinoikeudella Suomeen. Uudet pyörämallit ensiesitellään pyöräkansalle Go Expo -messuilla tänä viikonloppuna.

BH Bikes on espanjalainen vuonna 1909 perustettu pyörävalmistaja. Helkaman maahantuomien pyörien pääpaino tulee olemaan Bosch- ja Yamaha-teknologioilla varustetuissa sähköpyörissä. BH Emotionin sähköpyörät ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja. Myös Yamaha luottaa BH:hon, sillä on yhteistyökumppanina vain kolme valmistajaa, ja BH on yksi näistä.

Helkaman Hangon varastossa pidetään laajaa noin 20 pyörän mallistoa. Koko kansainvälinen BH-mallisto on saatavilla nopeilla toimituksilla Espanjan varastosta.

– Yamahan sähköpyöräteknologia on vähän ärhäkämpää, vaikka tehot ovat samanlaiset kuin muissa sähköpyörissä. Bosch puolestaan on maailman suurin sähköpyörien moottorimerkki, kertoo Helkama Veloxin toimitusjohtaja Tero Valtonen.

Laadukkaat osasarjat ja tehokkaat Yamaha- ja Bosch-moottorit tekevät BH Emotionin sähköpyörillä ajosta mukavan kokemuksen. Runkoon integroidun Bosch-akun ansiosta BH Emotionin sähköpyöriä ei heti erota tavallisesta polkupyörästä.

– Tervetuloa messuilla koeajoon. Meillä on GoExpossa esillä 40 sähköpyörää, joista kymmenkunta on BH Emotion -sähköpyöriä. Helkama on e-Bike Expertti -osastolla 6B60.

rebel-gravel-x-500wh_cmyk

Helkaman e-Bike Expertti -ketju on vakiinnuttanut asemansa

Helkaman e-Bike Expertti on Suomen suurin ja asiantuntevin sähköpyörien myyntiketju. Ketjuun kuuluu 46 pyörien erikoisliikettä ympäri Suomen.  e-Bike Expertti -ketju tarjoaa kuluttajalle kaiken: koeajomahdollisuudet, kattavan valikoiman, palvelevan asiantuntemuksen sekä rahoituksen ja huollon.

– Kaikki ketjuun kuuluvien liikkeiden myyjät ovat käyneet Helkaman järjestämän teknisen huoltokoulutuksen, joten he osaavat huoltaa sähköpyörät. Kaikki myyjät ovat oikeasti experttejä, toteaa Valtonen.

– Rahoitus on oleellinen osa palvelukonseptiamme. Sähköpyörät maksavat keskimäärin 2 000 euroa, joten hankinta on yleensä tarkoin harkittu. Vaikka investointi on iso, pyörän käyttöikä on myös pitkä.

e-Bike Expertti -ketjun uudet nettisivut ovat avautuneet osoitteessa ebikeexpertti.fi. Nettisivuilta löydät lähimmän sinua palvelevan e-Bike Expertti -ketjun liikkeen. Myös Helkaman nettisivut ovat uudistuneet ja niiltä löytyy nyt esimerkiksi havainnollinen valikkotyökalu, jonka avulla polkupyörää etsivä voi haarukoida itselleen sopivaa pyörää.

About Author