Roll Outdoors laajentaa Fiskarsiin

miswtxm9vj0x7zsufpuz

Fiskars Village Trail Centerin toiminta kehittyy ja laajenee uuden yhteistyökumppanin myötä. Trail Centerin perustaja ja toiminnasta vastaava Flow Riders ry aloittaa yhteistyön Rovaniemeläisen Roll Outdoors yrityksen kanssa keväällä 2021. Jatkossa vastuu maastopyöräilyreittien ylläpidosta, kehittämisestä sekä vuokraus- ja opaspalveluista jakaantuu näiden kahden toimijan kesken.

”Fiskars Village Trail Centerin vuokraamon kysyntä on kasvanut kovasti viime vuosina ja haluamme varmistaa, että Trail Centerin palvelut vastaavat kysyntään parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa. Uskomme, että yhteistyö Roll Outdoorsin kanssa on paras ratkaisu kehittää Trail Centerin palveluita uudelle tasolle ja samalla Fiskarsin Ruukin outdoor-palvelut kehittyvät. Flow Riders ry keskittyy jatkossa enemmän kehittämään reittejä, tapahtumia ja kurssitoimintaa” kommentoi Flow Riders ry:n perustajajäsen Marko Halttunen.

Fiskars Village Trail Centerin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana ja erilaisten palvelukokonaisuuksien kysyntä on suosion myötä lisääntynyt. Vastuun jakaminen tuo Fiskarsiin lisää resursseja toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Nykyisen yli 60km:n mittaisen reitistön huolto ja kehitystoimet voidaan jatkossa hoitaa vikkelämmin. Yhteistyön myötä on myös kurssitoimintaan ja tapahtumiin mahdollista panostaa entistä enemmän. Vuokraamopalvelut siirtyvät uuteen isompaan toimitilaan ja kalustotarjonnasta saadaan kattavampi, jolloin vuokraus- ja opastustoiminnasta tulee aidosti ympärivuotista. Pyöräilyn lisäksi uusi yhteistyömalli antaa mahdollisuuden kehittää myös muita luontoaktiviteetteja alueella.

”Maastopyöräilyreitistö on pääosin rakennettu yhtiömme maille Fiskarsin ruukkimiljöön ympäristöön. Olemme iloisia, että uuden toimijan myötä metsiemme kestävän virkistyskäytön edellytykset kehittyvät edelleen. Alueelle on jonkin aikaa haettu ammattimaista toimijaa tuottamaan palveluja kasvavalle joukolle luontoaktiviteettien harrastajia. On hienoa saada alansa yksi merkittävin yritys Roll Outdoors mukaan kehittämään ruukin palvelutarjontaa”, Fiskarsin kiinteistöliiketoimenjohtaja Kari Selkälä toteaa.

Uusi vuokraamo avaa ovensa 10.4.2021 vanhassa Lipputankotehtaan tiloissa, kivenheiton päässä nykyisestä vuokraamosta. Fiskars Village Trail Centerin yhteistyökumppanina jatkavat Canyon, Shimano Nordic, Endura Clothing sekä High5 urheiluravinteet.

”Roll Outdoors haluaa tarjota paitsi laadukasta pyörävuokrausta ja ohjaustoimintaa, myös panoksensa alueen maastopyöräilyskenen ja reittien kehitykseen. Haluamme olla pyöräilyn lisäksi kokoavana voimana ja kehittämässä Fiskarsiin muita Outdoor palveluita.” kertoo Pasi Maaranniitty Roll Outdoorsilta ja jatkaa: ”Flow Riders ry on rakentanut jotain suomalaisittain ainutlaatuista, ja meille on paitsi mukava haaste, myös suuri ylpeyden aihe saada olla mukana kehittämässä toimintaa”.

About Author