:KUOPIO: Vilkku-fillareille uudet asemat Julkulaan, Kelloniemeen ja Itkonniemelle

Vilkku-fillarit saavat kolme uutta kaupunkipyöräasemaa tiistaista 26. huhtikuuta alkaen. Uudet kaupunkipyöräasemat sijoittuvat Julkulaan Julkulanniementielle, Kelloniemeen Kellokujalle ja Itkonniemellä Sandelsinkadulla sijaitsevan lähikaupan yhteyteen. Kaupunkipyöräasemat ja niillä olevan pyörämäärän voi aina tarkistaa Freebike-sovelluksesta tai osoitteesta: https://kaupunkipyorat.kuopio.fi/

Kaupunkipyöräasemien määrä suhteutetaan pyörämäärään. Kaupunkipyörien asemaverkostoa tarkastellaan kausittain ja nykyisellä pyörämäärällä uusia asemia perustetaan harkiten.

Vilkku-fillareiden palautus kaupunkipyöräasemalle on maksutonta. Vilkku-fillareita voi palauttaa aseman ulkopuolelle vain ns. vapaan palautuksen alueelle, joka on keskustassa ja Savilahdessa. Vapaan palautuksen alueella palautuksesta veloitetaan 1 euron maksu. Muilla alueilla Vilkku-fillarin palauttaminen aseman ulkopuolelle ei ole mahdollista. Käyttäjän on huolehdittava asianmukaisesta palautuksesta. Huolellinen käyttöehtoihin tutustuminen on tärkeää ennen palvelun käyttöönottoa.

About Author