Kultainen jopo tuo säihkettä joulupakettiin

kultainenjopo

Suomalainen design-klassikko jopo sonnustautuu vuodenvaihteen juhlien kunniaksi aina yhtä häikäisevään kultaan. 24 karaatin kullalla Suomessa käsityönä päällystetty jopo on oiva joululahjavinkki pyöräharrastajalle tai kullalle, jolla on jo kaikkea. Erikoisjopon ostaminen on myös kultainen teko, sillä jokaisesta kultaisesta joposta lahjoitetaan 990 € Syöpäsairaiden Lasten Tutkimus- ja Tukisäätiö SYLVAlle.

Tämän joulun häikäisevin joululahjavinkki on kultainen jopo, jonka pintakäsittely on tehty elektrolyyttikultauksella. Suomessa valmistettu jopo käy turkulaisessa Niklaamo Rautiossa alkalisessa kylvyssä, jonka ansiosta se saa upean tasaisen ja kiiltävän kultaisen pinnoitteen. Erikoisjopon kultaus on 24 karaattia ja pinnoitteella riittää paksuutta 3 mikronia.

Kulta-jopon saa omakseen 3 990 euron hintaan, ja sitä myydään ainoastaan jopon omassa verkkokaupassa www.joposhop.fi

– Ensimmäinen kultainen jopo valmistettiin merkkipäivän kunniaksi, jolloin valmistimme 400 000. jopon. Se herätti niin paljon kiinnostusta, että päätimme tuoda erikoismallin myös rajoitetuksi ajaksi myyntiin. Suomen lisäksi tähyilemme kultaisella jopolla muun muassa Venäjän ja Lähi-idän markkinoille, Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo kertoo.

Kultainen jopo on saanut partnerikseen Sylva Ry:n, joka auttaa syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään. Jokaisesta myydystä joposta lahjoitetaan 990 euroa Syöpäsairaiden Lasten Tutkimus- ja Tukisäätiö SYLVAn kautta lasten syöpien tutkimustyöhön.

– Saimme Helkama Veloxilta yhteydenoton ja upean varainkeruuehdotuksen kultaiseen jopoon liittyen. Tämä on meille kultainen mahdollisuus tehdä yhteistyötä Helkaman kanssa, ja jos on pyörä arvokas, niin samaa voi sanoa myös meille tulevasta lahjoituksesta, Marika Aro Sylva ry:n toiminnanjohtaja kertoo.

About Author