Fiskars Village Fat Bike Festival la 9.2. Fiskarsissa

fat-bike-festival

Upeista maastopyöräreiteistä ja laadukkaista tapahtumista ja koulutuksista tunnettu Fiskars Village Trail Center järjestää toista kertaa talvipyöräilytapahtuman: Fiskars Village Fat Bike Festival. Tapahtuma alkaa la 9.2. klo 11 ja jatkuu iltaan asti. Luvassa mm. Fat Bike kilpailua, luentoja ja esittelypyöriä.

_mg_5528

Fat Bike kilpailu käydään Trail Centerin reiteillä, joista 12 km lenkki on tampattu kisakuntoon. Osallistua voi joko kilpasarjaan tai retkisarjaa, ja matka joko 12km, 24km tai 36km. Kilpailukeskus on viime vuoden tapaan Kuparipajan Mustassa Salissa, jossa myös maaliintulo tapahtuu. Mustassa salissa esillä näytteilleasettajia, ruokaa ja juomaa sekä rentoa meininkiä. Demopyöräilyä varten on tampattu lähipellolle n. 5min kierros.

”Olemme panostaneet kilpailureittiin tänä vuonna, hankkimalla uuden laitteen Snowdog Trail Groomerin. Näin voimme taata, että ainakin kisareitti on hyvässä kunnossa.” kertoo Fiskars Village Trail Centerin Marko Halttunen

Tänä vuonna tapahtumassa puhumassa myös kiinnostavia luennoitsijoita, kuten seikkailupyöräilijä Toni Lund, ja Fillaripäiväkirjan Jaska Halttunen. Kaikkiin luentoihin on vapaa pääsy.

Tapahtuma soveltuu koko perheelle.

Ilmoittautuminen avoinna pe 8.2 asti osoitteessa: https://johku.com/trailcenter/fi_FI/catalog/#!/30

Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä kilpailukeskuksessa lauantaina 9.2 klo 10.00 asti. Osoite: Musta Sali, Kuparipaja, Kuparivasarantie 5, 10470 Fiskars.

Lisätiedot tapahtumasta: https://www.fiskarsvillage.fi/tapahtuma/fiskars-village-fat-bike-festival/

Järjestäjä: Fiskars Village Trail Center www.fiskarsvillagetrailcenter.fi

Tapahtumassa mukana: Canyon, Endura, Kona, Stevens, Felt, High5

 

Fiskars Village Trail Center on n. 65km vuoden ympäri auki oleva maastopyöräreitistö Fiskarsin Ruukissa ja sen lähimetsissä. Fiskars Village Trail Center järjestää myös maastopyörätapahtumia joista suurin on toukokuinen Fiskars Village Bike Expo. Fiskars Village Trail Center järjestää myös maastopyöräkursseja niin aloittelijoille, kun harrastajille.

Fiskars Village on ainutlaatuinen ja monipuolinen matkailukohde, jossa design, taide ja käsityö kohtaavat historian, luonnon ja Lähiruoan. Fiskars Village palkittiin parhaana kotimaisena matkakohteena vuonna 2016 ja vuonna 2017 sai Euroopan komission myöntämän Culture Eden in Finland 2017 palkinnon.

www.fiskarsvillage.fi 

About Author