Oletko kaatunut pyörällä viimeisen kahden vuoden aikana Kuopiossa, Mikkelissä tai Joensuussa, kerro siitä vastaamalla kyselyyn

question-mark-14416100461as

Pohjois-Savon ELY-keskus teettää tutkimuksen pyöräilijöiden yksittäistapaturmista, joissa pyöräilijä on kaatunut yksin, törmäämättä toiseen osapuoleen. Tutkimuksen päätavoitteena on selvittää, mitkä tekijät ja syyt ovat johtaneet yksittäistapaturmiin. Tutkimusalue kattaa Itä-Suomen maakuntakeskukset eli Kuopion, Joensuun ja Mikkelin alueet.

Jotta pyöräilijöiden yksittäistapaturmia voitaisiin tulevaisuudessa ehkäistä nykyistä tehokkaammin, tulisi niistä saada kattavammin tietoa. Pyöräilijöiden yksittäistapaturmista suurin osa jää virallisten tilastojen ulkopuolelle, sillä poliisia ei useinkaan ole tarvetta kutsua paikalle.

Kyselystä saadaan arvokasta tietoa sattuneista tapaturmista, niiden syistä ja taustatekijöistä.

Kysely on avoinna sunnuntaihin 24.3.2019 asti. Vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia.

Vastaukset käsitellään nimettöminä ja ehdottoman luottamuksellisesti. Yksittäiset vastaajat eivät paljastu tuloksissa. Tutkimuksen päätyttyä tutkimustiedot hävitetään.

Vastaajien kesken arvotaan kuusi pyöräilykypärää. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä puhelinnumero sille varattuun kenttään. Puhelinnumeroa käytetään vain arvonnan suorittamiseen, eikä sitä luovuteta eteenpäin. Numero säilytetään salatulla työasemalla ja se hävitetään heti arvonnan suorittamisen jälkeen.

Vastaamaan pääsee osoitteessa www.ely-keskus.fi/pohjois-savo > Muuta ajankohtaista tai suoraan klikkaamalla oheista linkkiähttps://query.eharava.fi/2729

Tutkimus toteutetaan opinnäytetyönä ja sen tekijänä on Savonia-ammattikorkeakoulun ympäristötekniikan opiskelija Johanna Savolainen,

About Author