:KUOPION KAUPUNKI: Vilkku-fillareille uusia pop up-asemia!

64506164_2102587679850681_3542213649617649664_n

Kuopion kaupunki on ottanut käyttöön kuusi uutta Vilkku-fillariasemaa. Uudet asemat ovat niin sanottuja pop up-asemia, jolita voit jatkossa löytää muun muassa Saaristokaupungista ja Kolmisopen Citymarketilta. Uudet asemat otettiin käyttöön käyttäjien toiveesta ja näillä testataan järjestelmän käytettävyyttä laajemmalla alueella.

Käyttäjiltä on tullut runsaasti toiveita uusista asemista kaupunkipyörien käyttöönoton jälkeen. Nyt kaupunki vastaa käyttäjien toiveisiin uusilla pop up-asemilla. Lisäksi kaupunki tulee keräämään tietoa kaupunkipyörien käytöstä ja tyypillisistä reiteistä vastatakseen paremmin käyttäjien tarpeisiin. Kerättyjä tietoja tullaan myös hyödyntämään tulevien pyöräilykausien suunnittelussa.

Uudet asemat sijaitsevat seuraavissa paikoissa:

–      Hermanninaukio

–      Saarijärvi (Ampujanpolku 4 – Sale)

–      Keilankanta S-Market

–      Särkilahti (Mateenmutka 2)

–      Brahen puisto

–      Kolmisopen K-Citymarket

Vilkku-fillareiden ensimmäinen pyöräilykausi on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Palvelun käyttäjäksi on rekisteröitynyt vajaan kahden kuukauden aikana jo yli 2500 kaupunkipyöräilijää.

Katso kaikki pyöräilyasemat täältä.

About Author